Разговор директора УКЦ Крагујевац са грађанима

Подржавајући иницијативу министра здравља, др Златибора Лончара и ресорног Министарства, руководство Универзитетског клиничког центра Крагујевац, на челу са в. д. директором, проф. др Слободаном Милисављевићем, отвориће врата Управе за разговор са грађанима о свим тешкоћама на које наилазе у процесу остваривања свог права на здравствену заштиту, о доброј пракси у здравству и ономе шта може да се унапреди у здравственом систему установе.

Сваког уторка, почев од 16. јула 2024. године, у времену од 8:30 до 10:30 часова, директор УКЦ Крагујевац са најближим сарадницима, разговараће са заинтересованим грађанима у просторијама Управе (зграда Директоријума), по унапред утврђеном плану и распореду.

У зависности од тема – гране медицине и области лечења и дијагностике, које се спроводе у УКЦ Крагујевац, а буду највише интересовале грађане, директор установе ће укључити лекара, члана руководства, који ће бити присутан на састанцима, на располагању за разговор са грађанима.

Потребно је да заинтересовани грађани закажу разговор дан раније- понедељком, у периоду од 7:00 до 15:00 сати, на телефон: 034-50-50-10.