Учешће УКЦ Крагујевац на међународном научном скупу „The IX St. Petersburg international oncology forum white nights 2023”

На међународном научном скупу „The IX St. Petersburg international oncology forum white nights 2023”, одржаном почетком јула ове године, Универзитетски клинички центар Крагујевац је представљао проф. др Милован Матовић из Центра за нуклеарну медицину.
На симпозијуму у Санкт Петерсбургу, који је организован девети пут за редом и спада у највеће научне форуме из области онкологије, са неколико хиљада учесника из више десетина земаља, проф. др Милован Матовић је на молбу организатора одржао позивно предавање под насловом “TENIS syndrome: Today’s diagnostic and therapeutic challenges”. Предавању је присусвовало више стотина слушалаца у сали, а као stream преношено је и online, тако да је број слушалаца био знатно већи. На основу дискусије после излагања и честитки упућених од чланова радног председништва и учесника, закључак је да је предавање проф. др Милована Матовића оставило изванредан утисак. То је још једна потврда квалитета рада у Центру за нуклеарну медицину УКЦ Крагујевац и један у низу доприноса наших лекара афирмацији УКЦ Крагујевац у области научног и стручног рада.